Indret dit hjem efter dig og dit kæledyr

kattekillinger

Når man har dyr, så skal man både indrettet ens hjem efter en selv, der bor der men også, så det passer til vores dyr. Når man skal have kat eller et hvilket som helst andet dyr, så skal man tænke sig ordentlig om før, at man beslutter sig for at få et dyr. Der er mange ting, som man skal have styr på inden, at man fx får en kat. En kat kræver også nogle bestemte ting før, at den kan føle sig godt tilpas og føle sig hjemme.

Pas på med ringeklokken

Først og fremmest så skal man tænke over hvilken ringeklokke, som man har. Det skal være en, som man kan høre, men den behøver ikke at være så høj, så den skræmmer ens kat, så den bliver bange. Hos https://ringeklokke.dk har de et stort udvalg af ringeklokker. Så er det bare med at finde en, der ikke har en alt for høj lyd. Ved mange ringeklokker kan man heldigvis vælge imellem flere forskellige slags lyde. Og dermed kan man finde en, der passer ind i ens hjem.

Et kattetræ er nødvendigt

Hvis man ikke ønsker, at ens møbler skal kradses helt til, så skal man investere i et kattetræ. Der kan katten kradse sine klør. Hvis man opdager, at katten fx kradser i ens sofa, så skal man tage den hen til kradsetræet og vise, at det er der, den skal kradse. Det er især vigtigt, hvis man har en inde kat, at man har et kradsetræ, da den ikke har mulighed for at kradse sine klør ude i naturen på fx et træ, som udendørs katte har mulighed for.

Et sted at sove

Nogle kradsetræer har også en hule, hvor katten kan ligge og sove, men hvis der ikke er en hule, så skal man have et sted, hvor katten kan sove. Ofte er katte ikke så kræsne. De er ofte glade for en papkasse. Find eventuelt en papkasse og læg et tæppe eller et gammelt håndklæde i. Så skal katten nok føle sig hjemme. Mange katte har et eller andet med papkasser. Man kan også vælge en papkasse, som er lukket foroven, så det bliver en slags hule. Der skal selvfølgelig være et hul, så katten kan komme ind og ud af hulen.

Hvis man gerne vil købe en, så kan man finde fine katte huler, som sikkert vil falde i ens kats smag.

Have rigeligt med legetøj

Det er vigtigt, at ens kattekilling har noget legetøj, som den kan lege med. For at styrke ens bånd til ens kat, så kan man sætte sig ned og lege med den. Dermed knytter man et bånd til katten. At en killing leger, det er med til at gøre den til en god jæger. Så hvis man gerne vil have en kat, der kan fange mus, så skal man lege en masse med ens kat. Fx med en drillepind, som er gode til at lokke deres jagtinstinkt frem.